Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

facebook-cirkel-hvid  linkedin-cirkel-hvid  instagram-hvid

Danmarkspremiere på den nye medbringertruck MOFFETT M5 NX

Danmarkspremiere på den nye medbringertruck MOFFETT M5 NX

SAWO viser for første gang i Danmark den nye MOFFETT M5 NX medbringertruck på messen Vestfyn Trækker - den nyeste model i NX serien af næste generationers maskiner.


Nu lanceres den nye MOFFETT M5 NX - den ideelle maskine til mellemstore og tunge opgaver. M5 NX er den nyeste tilføjelse til NX-serien af medbringertrucks med forbedret sikkerhed og komfort, nemmere vedligeholdelse og forbedret design, alt sammen kombineret med den ydeevne og pålidelighed, der forventes af en MOFFETT.


M5 NX er let nok til at blive transporteret på næsten enhver lastbil eller trailer, men den kan løfte op til 2.500 kg, hvilket giver den et meget effektivt vægt/effekt forhold. Den er tilgængelig med Lift AssistTM-systemet, så lasten sikkert kan aflæses fra den ene side, hvilket giver den højeste fleksibilitet i lukkede rum og situationer, hvor en normal gaffeltruck ikke kan fungere.


Så uanset om der er behov for at læsse/losse i travle gader, tætbefolkede bymiljøer eller på en byggeplads, så er M5 NX i stand til at levere en bred vifte af produkter fra byggematerialer, industrielle gasser til dyrefoder og græs, hurtigt og sikkert.


Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter baseret på kundefeedback, og Moffett har udviklet nogle fordelagtige nye funktioner til M5 NX som følge heraf.


Hos MOFFETT kommer sikkerhed altid først. Med egenskaben GroundStartTM som standard, kan operatøren montere og afmontere maskinen fra jorden, og M5 NX kan demonteres fra lastbilen på mindre end 60 sekunder. Masten er redesignet for at give ekstra udsyn, og i kombination med de nye LED-lamper/blink, krydsende sikkerhedssele, der forhindrer kørsel hvis den ikke er spændt, en større førerplads og nye pedalpositioner, giver disse funktioner maksimal sikkerhed og komfort for operatøren. Og den ny-udformede motorhjelm og bagdøre gør adgang til daglig vedligeholdskontrol utrolig let og hurtig.


En bred vifte af valgmuligheder gør det muligt at tilpasse M5 NX til forskellige behov. De omfatter varierede løftehøjder, firevejsstyring, et udvalg af gafler og forskellige dæk muligheder.

SAWO viser medbringertrucken frem på stand 101 på messen.


Ved yderligere spørgsmål kontaktes marketingkoordinator Vivian K. Knudsen på vkk@sawo.dk.
Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VBG GROUP SALES A/S

Industribuen 20

5592 Ejby

Telefon:  64 46 19 19

E-mail: order.denmark@vbggroup.com


Cvr. 42754315