Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

facebook-cirkel-hvid  linkedin-cirkel-hvid  instagram-hvid

Stærkt samarbejde omkring Årets Opbygning 2018

​​


Hver opbygning vurderes nøje inden den endelige afgørelse. 

Foto: MCH/Tony Brøchner.

Et samarbejde mellem Transport 2019 og Vestfyn Trækker gør det muligt for fjerde år i træk at afholde konkurrencen Årets Opbygning, hvor landets opbyggere har mulighed for at indstille deres mest funktionelle og innovative opbygninger til bedømmelse.

Kåringen afholdes i 2018 på Vestfyn Trækker, men den kommer til at foregå fuldstændig på samme måde, som når den hvert andet år afholdes på transportmessen i MCH Messecenter Herning. Transportmessen afholdes igen den 21. - 23. marts 2019, men man ønsker, at kåringen skal være en årlig begivenhed, og MCH Messecenter Herning har derfor indgået et samarbejde med Vestfyn Trækker om afholdelsen.

- Der findes mange dygtige opbyggere rundt omkring i Danmark, og dem vil vi gerne være med til at synliggøre. Derfor ønsker vi at fastholde kåringen af Årets Opbygning som en årlig begivenhed. Da transportmessen i Herning afholdes i ulige år, glæder det os at kunne samarbejde med Vestfyn Trækker om afholdelsen af kåringen i lige år, fortæller Nikolaj Jørgensen, projektleder for Transport 2019 i MCH A/S.

Samarbejdet vækker ligeledes glæde hos VBG Group Sales A/S, som står bag Vestfyn Trækker:

- Kåringen af Årets Opbygning var en stor succes på Vestfyn Trækker i 2016. Vi glæder os til at gentage succesen og endnu engang give de besøgende mulighed for at stemme på deres favorit blandt de tre opbygninger, dommerne har udvalgt, siger Susanne K. Fischer, projektleder for Vestfyn Trækker hos VBG Group Sales A/S.

Fokus på faglighed

Et erfarent dommerpanel med en bred vifte af faglige kompetencer vil som de foregående år gennemgå alle indstillede opbygninger og udvælge de tre finalister ud fra blandt andet funktionalitet, innovation og godt håndværk. Alle indstillede opbygninger vil stå på udstillingen og give publikum rig mulighed for at komme helt tæt på og stemme på deres favorit i finalen.

Årets Opbygning 2018 afholdes på Vestfyn Trækker 25.-27. maj 2018, og vender tilbage til transportmessen i MCH Messecenter Herning 21.-23. marts 2019.

​Dommerpanel til Årets Opbygning 2018

  • Hans Bruun, AutoBranchen Danmark
  • Mark Kristensen, Tage Kristensen A/S
  • Bill Sørensen, J. Buhl & Sønner A/S
  • Jesper B. Nielsen, Transportmagasinet
  • Finn Bjerremand, DTL - Danske Vognmænd
  • Thomas Krebs, SKAD
  • Ole Skovlund, tidl. vognmand.

Tidligere vindere af Årets Opbygning

  • 2017: Broshuis Scandinavia med 2CONnect-trailer
  • 2016: KLC A/S med Alsidig forvogn, der kan omdannes til trækker
  • 2015: Skaks Kran Import & Eksport med verdens laveste forvognskonstruktion med 110 tonsmeter kran

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VBG GROUP SALES A/S

Industribuen 20

5592 Ejby

Telefon:  64 46 19 19

E-mail: order.denmark@vbggroup.com


Cvr. 42754315