Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Følg os på  facebook  instagram

Pressemeddelelse

​SAWO udvider stærkt på Vestfyn Trækker

Eftersom vores produktportefølje til stadighed vokser, har vi i år udvidet messearealet kraftigt og udstiller på over 2.000 m2.

Vi er i år placeret lige ved parkeringspladsen og indgangen til selve messen med rigtig mange kvadratmeter til at vise vores omfattende program.

Her kommer vi til at vise masser af imponerende opbygninger både med Hiab kraner, SAWO wirehejs, Multilift kroghejs, Nopa materiel, Moffett medbringertrucks samt meget mere.

Du kan, som de tidligere år, gå efter duften af grillpølser og lyden af masser af fagsnak, for vi står klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål om dit næste køb eller lignende.

Skal vi have en ny dansk verdensmester? På Vestfyn Trækker afholder SAWO igen i år kvalifikationsrunden om at komme med til HIAB verdensmesterskabet i krankørsel kaldet WCC (World Crane Championship). Banen er helt som de andre år. Det gælder om at få den bedste tid ved gennemkørsel af banen, som består af diverse forhindringer som bl.a. bom og sænkning af dunk ned i en tønde. Lasten er en dunk med vand, som gør det vanskeligt at manøvre præcist.

På sidste messe på Vestfyn klarede Vognmand Tim S. Hansen banen på 96 sekunder. En tid som bragte ham til verdensmesterskabet i Tyskland og en 1. plads øverst på skamlen. Dermed fik Danmark den anden verdensmester i træk. Kan vi lave en hattrick og hive pokalen hjem til Danmark igen?

Verdensmesterskabet afholdes på den store internationale messe IAA i Hannover den 22.-23. september 2018, hvor præmien er følgende:

▪ 1. præmien i den store internationale finale er € 20.000 ved næste Hiab krankøb og en rejsecheck til kranføreren på € 5.000.

▪ 2. præmien er en rejsecheck på € 3.000.

▪ 3. præmien er en rejsecheck på € 2.000.

Tilmelding skal foregå på salg@sawo.dk. Husk at oplyse hvilke dag du ønsker at deltage på messen samt evt. tid. Alle kranførere med krancertifikat, og som er ansat som chauffør ved en vognmand eller entreprenør er velkomne.

Vi glæder os til at tage imod rigtig mange konkurrencelystne kranførere. Det er også muligt at tilmelde sig på selve messen. Du kan se meget mere om konkurrencen under nyheder på vores hjemmeside.

Udover krankonkurrencen kommer vi til at køre andre konkurrencer, så sving endelig forbi vores stand nr. 101 og en god messeoplevelse. Du kan printe en gratis billet via vores hjemmeside sawo.dk. Vi ses....

Ved yderligere spørgsmål kontaktes Vivian K. Knudsen på vkk@sawo.dk eller tlf. 2488 0414.


​​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VBG GROUP SALES A/S

Industribuen 20

5592 Ejby

Telefon:  64 46 19 19

E-mail: Susanne.klitgaardfischer@vbggroup.com

Cvr. 42754315

VBG, Group Sales A/S
Industribuen 20
5592 Ejby

UDSTILLERE​ DER ER AT FINDE PÅ PLADSEN